#
søndag, 17 mars 2019 22:12

ÅRSMØTE

Årsmøte 2019 vil i år bli avholdt på Malmplassen gjestegård, onsdag 20. mars kl.19.30. Årsmøtepapirene finnes ved å klikke på "Årsmøte" ovenfor.

 

 

 

#
torsdag, 27 desember 2018 13:47

Løpekjøring 2018/19

Da har vi kjørt ut løypeplanene for kjøring av løyper for 2018/19 i alle postkasser i kommunen! Dersom du ikke har fått, kan du finne flere på butikkene / YX. Dessverre er det LITT for lite snø til å kjøre alle løypene, men det er kjørt både i Bjørsjølia og i Øversjødalen. Se skisporet.no. Mens du venter på at DIN løype blir kjørt, får du ta sparken fatt og rusle deg en tur langs veiene. Det er stedvis meget godt sparkføre! 
Fortsatt god jul - og etterhvert godt nytt år!
#

 

Vi har hatt en super sommer for turer i fjellet, og mange har allerede sikret seg alle ti toppene i årets 10 på topp.

For deg som ikke er ferdig, eller ikke er kommet helt i gang, så er det ennå ikke for seint. Postene blir stående ute til 1. oktober, ca, litt væravhengig. Unntaket er posten på Midthogna, som ble fjernet før 20. august. Dersom du var der like etter at posten  ble tatt inn, så skriver du det bare på klippekortet ditt.  Nå er det ikke ønskelig med besøk på Midthogna av hensyn til villreinen. 

Lykke til videre, det kan bli mange fine dager i fjellet i løpet av september!

 

#
torsdag, 07 juni 2018 19:51

10 PÅ TOPP

Til alle som venter:

Postene kommer snart! 

Sommeren kom brått på oss i år, men nå er postene øyeblikkelig ute og vi er straks klare for pakking av konvolutter med årets turer, både turlagets Ti på topp og O-gruppas tur-O-poster. 

Konvoluttene vil bli å få kjøpt på YX-Tolga, Bua og Coop-marked, som vanlig. De vil også bli solgt ved Nørdersjøen 17. juni, DNT's jubileumsarrangement.  Se plakat nedenfor.

Prisen vil være kr 200 pr konvolutt, da er det gratis med flere klippekort pr husstand. Husk å levere inn klippekortene etter årets sesong så er du med i trekningen om premier til høsten!

 

#
Side 1 av 13