søndag, 12 november 2017 11:46

En sommer er over...

Nye skilt er kommet opp langs de mest brukte løypetraseene i Vingelen og Hodalen. Nye skilt er kommet opp langs de mest brukte løypetraseene i Vingelen og Hodalen. Torill Petronelle Urset

Da er sommersesongen 2017 definitivt over. Snøen har lagt seg, og gradestokken kryper nedover mot -10. 

Tolga turlag kan se tilbake på en sommer med stor aktivitet! Hundrevis av registreringer er gjort i forbindelse med "Ti på topp", der Berghåmmåren er årets vinner med 350 registreringer. Nesten 200 registreringer er bokført på Brenna, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på flere litt kortere turer. Vi har fått inn 69 klippekort, hvorav 22 personer har klart alle 10 toppene. 3 av disse var barn, det er imponerende!

Vi har trukkte ut 5 vinnere blant dem som har klart mer enn 6 topper: Stein Storruste,  Erik Skogstad,  Sigrun Aasgard , Alva Flatgård og  Erlimo Agnes Jordet. Vinnerne blir kontaktet, og vil få hver sitt gavekort fra Alvdal-Tynset sport.

Til alle dere andre: Det blir nye sjanser allerede til vinteren! Hold ut!

Tolga turlag har sammen med Vingelen-, Hodalen- og Tolga idrettslag, samt Tolga kommune samarbeidet om å få på plass nye skilter i de mest brukte skiløypetraseene. Disse skiltene er allerede kommet opp i Hodalen og Vingelen, og skal forhåpentligvis også komme opp i Tolga øst og vest før vinteren er helt over oss..Ta deg en tur ut for å se om de er kommet opp!Når det gjelder skiløypene så vil de bli kjørt opp så snart det er nok snø til at løypemaskina kan kjøre uten fare for skader.Det er allerede kjørt løyper i Vingelen for den som ønsker å starte sesongen. Følg med på denne siden og på hjemmesiden til Tolga turlag for nærmere oppdatering.

Vi i Tolga turlag ønsker alle en fin vintersesong!